Objevte způsoby, jakými je při podnikání možné přistupovat ke společenské odpovědnosti. Najděte cesty, jak v rámci marketingového mixu komunikovat svůj přínos pro společnost cílovým skupinám.

Zveme vás na neformální setkání „První středa“ na téma Marketing a společenská odpovědnost firem v praxi. Akce se koná 7. června 2017 od 18:00 v Hotelu Tatra v Kopřivnici.

Projekt První středa, který od ledna 2016 jednou měsíčně umožňuje krátká neformální setkávání (nejen) marketingových specialistů v Moravskoslezském kraji, tentokrát představí téma společenské odpovědnosti, a to jak z pohledu firem, tak z pohledu neziskových organizací.

Jak může být velký, střední nebo i malý podnik prospěšný svému okolí a zároveň tak podporovat své obchodní a marketingové aktivity? A jak vypadá společenská odpovědnost z pohledu neziskových organizací?

Formát a vystupující

Formou moderované diskuze představí problematiku společenské odpovědnosti Petr a Petra Čaníkovi. Oba vystupující mají mnohaleté zkušenosti s řízením projektů společenské odpovědnosti pro klienty a jsou autory publikace Aplikace metod a nástrojů podnikatelské etiky v českém podnikatelském prostředí, kterou jako studii nezávislou studii zpracovali pro Transparency International Česká republika.

Ing. Petr Čaník
– vystudoval Podnikovou ekonomiku a management na MU v Brně a VŠE v Praze. Během studií se zajímal o podnikatelskou etiku a společenskou odpovědnost, kterou následně v letech 2005-2011 vyučoval jako pedagog na VŠE. Působí v oblasti marketingu. Založil a řídí marketingovou agenturu Plus Design & Marketing.

Mgr. Petra Čaníková – vystudovala sociologii na Univerzitě Karlově v Praze. Zabývá se obsahovým marketingem a Public Relations. Je absolventkou kurzu APRA institutu PR profesionál. Působí ve full-servise marketingové společnosti Plus Design & Marketing, kde se věnuje projektovému řízení, obsahovým strategiím a komunikaci.

K moderované diskuzi bude rovněž přizván host z neziskového sektoru, následovat bude otevřená diskuze s publikem.

Co je První středa

Projekt První středa je tradiční neformální setkávání (nejen) marketingových specialistů v Moravskoslezském kraji. ​První středu v měsíci zní sirény – a my svoláváme k neformálnímu setkání marketingové specialisty, profesionály i amatéry. Chceme pravidelně sledovat dění v oboru. Přijďte se s námi věnovat trendům v oblasti firemní komunikace, online a offline marketingu, sociálních sítí, webdesignu, SEO, content marketingu a dalších oblastí. Zapojte se do místního marketingového dění a poznejte lokální marketingovou scénu.
Každá První středa má svůj leitmotiv. V krátké prezentaci aktuální téma otevřeme a společně jej přetavíme ve volnou diskuzi či posezení v baru. Organizátorem akce První středa je full-service marketingová agentura Plus Design & Marketing. Vstup na akci vás nestojí nic, jen to, co si utratíte na baru.

Jak se na akci přihlásit

Vyplňte do 5. června 2017 přihlášku na webu www.prvnistreda.cz nebo nám zavolejte na tel. č. 725 108 261.

PŘIHLÁŠENÍ K ÚČASTI

Napište nám něco o Vaší práci a pracovní pozici

Co od První středy očekáváte.