IMG_0932

První středa v lednu zahájila sérii neformálních setkávání marketingových specialistů z Novojičínska a okolí

[Kopřivnice, 13. ledna 2016] – V Kopřivnici se ve středu 6. ledna 2016 poprvé konalo neformální posezení zvané První středa, na kterém se setkali profesionální marketingoví specialisté i amatérští nadšenci z regionu. První středu zahájila prezentace na téma Nové trendy pro rok 2016 na Facebooku, při níž Tomáš Kocián z kopřivnické full-service marketingové agentury Plus Design & Marketing představil nejvýraznější oblasti, které zasáhnou dění v reklamě na Facebooku a Instagramu v nadcházejícím roce. Následovala volná debata na toto téma, která se postupně přeměnila v neformální diskuzi a posezení.

První středa předčila očekávání

„Musím říct, že První středa naprosto předčila mé očekávání,“ uvedl Jaroslav Krčmář, jeden z návštěvníků akce. „Hlodá mi po dnešním setkání v hlavě spousta nápadů, které bych určitě měl vnést do života a zařadit je mezi naše marketingové aktivity.“

V podobném duchu se ponesou v letošním roce i další neformální setkávání. V plánu jsou přednášky o PR a firemní komunikaci, nejnovějších trendech v PPC kampaních a podobně. Mezi přednášejícími se představí místní oboroví specialisté i pozvaní hosté.

„První středa je formát inspirovaný podobnými akcemi u nás i ve světě, který nás zaujal a rozhodli jsme se ho realizovat v Kopřivnici. Chceme více podtrhnout neformálnost setkání, barovou atmosféru a vytvořit místo, kde se lidé rádi setkávají a jednou za měsíc mají všichni možnost debatovat o tématech firemní komunikace, PR a marketingu,“ představil První středu Petr Čaník, ředitel Plus Design & Marketing, která První středy organizuje. „Proto jsme zvolili jako místo Fifty Fifty bar v Hotelu Tatra, kde chceme tato pravidelná setkávání uskutečňovat.“

První středa v únoru 2016

Následující První středa se koná 3. února 2016 od 17:00 ve Fifty Fifty baru v Hotelu Tatra v Kopřivnici. Tématem setkání bude Obsahová strategie a Content marketing. Jste srdečně zváni.

Kontakt

Ing. Petr Čaník
Marketingový specialista
Plus Design & Marketing s.r.o.
Tel.: +420 604 163 300
E-mail: petr.canik@plusdesign.cz

Více informací: www.prvnistreda.cz

Fotogalerie

Fotografie z První středy v lednu na téma Nové trendy pro rok 2016 na Facebooku (fotografie ke stažení v plném rozlišení)